UA-77875177-1

Rólunk

Az Enrawell Consulting Kft. azért jött létre, hogy a napi projektirányítás terheit levegye a vezetők válláról. Így nyugodtabban koncentrálhatnak arra, ami a fő feladatuk: a nagyléptékű stratégiára.

Egy projekt számos elemből áll. A projektmenedzsment az elemek kombinálását és a résztvevő szakemberek tevékenységének koordinálását jelenti. Egyesek munkának tekintik, mások művészetnek. Az azonban biztos, hogy a jó projektmenedzser átveszi a napi projektirányítás terhét és hatékonyan oldja meg a felmerülő problémákat. Ennek köszönhetően jelentős idő szabadul fel megbízójánál, aki  energiáit ennek megfelelően a lényegi döntésekre koncentrálhatja.

Az Enrawell Consulting Kft. ezért jött létre, ám az évek során gyűjtött tapasztalatunknak, megbízható munkánknak, az üzleti élet és a közszféra számos szereplőjével kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően ma már a szellemi hátországunkat adó Budapesti Corvinus Egyetem szakmai műhelyeivel együtt a projekttevékenységek széles körére ajánlhatunk megoldást gazdasági tanulmányok, fejlesztéspolitikai értékelések, valamint a pályázatírás és a pályázati adminisztráció területén is.

Lojalitás. Elkötelezettség. Bizalom. A fejlődésben hiszünk.

Szolgáltatásaink