UA-77875177-1

Szolgáltatásaink

Ügyfélkörünket tekintve egyaránt hasznos segítői vagyunk kis- és középvállalkozásoknak, valamint a közszféra intézményeinek. Tevékenységünk jelenleg négy területre osztható.

Projektmenedzsment. Legyen szó bár nagy összegű építési beruházásról, informatikai fejlesztésről vagy tudományos kutatásról, mi összefogjuk és irányítjuk, hogy megbízóink válláról levegyük a napi kontroll terheit.

Pályázatírás és az elnyert támogatások adminisztrációja. Munkatársaink már több milliárd forintnyi hazai és külföldi támogatás elnyerésében és adminisztrációjában segédkeztek.

Gazdasági tanulmányok, fejlesztéspolitikai értékelések. Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem szakmai műhelyeinek szellemi hátországával megerősítve, megbízásaink között egyaránt találhatók minisztériumok részére készített hatástanulmányok és fejlesztéspolitikai beavatkozások értékelései is.

Támogatási konstrukciók szakértői bírálata, pontozása. Tapasztalatunknak és elkötelezett munkánknak köszönhetően 2013-tól lehetőséget kaptunk arra, hogy bizonyos külső szakértői pontozást igénylő pályázatokat pontozhassunk, bírálhassunk a fejlesztéspolitikai intézményrendszerrel együttműködésben.

Cégünk a Groupama Garancia Biztosító felelősségbiztosításával rendelkezik.

 

Alapító